Spestrite si pitný režim. Osviežte sa nealkoholickým pivom

30.6.2022 (Webnoviny.sk) – Obľúbená slovenská pivná značka Zlatý Bažant, ktorej domovom je hurbanovský pivovar, pravidelne prináša inovácie a rozširuje svoje portfólio, čím reaguje na aktuálne trendy a chute svojich spotrebiteľov. Najnovšie sa zamerala na rozšírenie kategórie pív 0,0% v podobe prvého pšeničného piva bez alkoholu – Zlatý Bažant 0,0% Pšeničné.

Ide o veľmi osviežujúce pivo s ovocnou vôňou a komplexnou chuťou. Vyniká svetlou farbou s jasným pšeničným zákalom a veľmi stálou a hustou penou. Aróma je ovocná, podčiarknutá tónmi banánov a špecifickou koriandrovou vôňou, ktorá je typická pre belgické štýly pšeničných pív. Tento pšeničný typ piva je ideálny práve pre tých, ktorí obľubujú pivné špeciály.

V ponuke Zlatý Bažant 0,0% sa okrem novinky nachádzajú ďalšie tri obľúbené pivá bez alkoholu, ktoré navarili pivovarníci priamo v Hurbanove. Výnimočnú chuť ponúka Zlatý Bažant 0,0% Extra Horké, ktoré zaujme vyššou horkosťou a výraznejšou sladovou vôňou. Už ako hovorí samotný názov „extra horké“, pivo si obľúbia všetci milovníci skutočne horkej pivnej chute, ktorá uhasí smäd a zároveň prináša výnimočný pivný zážitok. V portfóliu nechýba ani klasický variant Zlatý Bažant 0,0% Svetlé alebo Zlatý Bažant 0,0% Tmavé.

Vďaka nulovému obsahu alkoholu si možno Zlatý Bažant 0,0% vychutnať vo všetkých situáciách, v ktorých je tolerancia alkoholu nulová – či už za volantom, v práci alebo pri aktívnom športe. Navyše portfólio produktov Zlatý Bažant 0,0%, s výnimkou novinky Zlatý Bažant 0,0% Pšeničné, neobsahuje lepok.

Tip do slnečných dní  

Letné mesiace sú opäť skvelou príležitosťou tráviť viac času v prírode a pri obľúbených športových aktivitách. Či už sa rozhodnete pre turistiku, bicykel alebo len prechádzku na čerstvom vzduchu, nezabúdajte pritom na pravidelný pitný režim. Pri objavovaní nepoznaných zákutí rozhodne oceníte krátku zastávku v obľúbenom podniku, kde načerpáte novú energiu a môžete si vychutnať svoj obľúbený nápoj. Pre všetkých milovníkov ochutených pív a radlerov máme dobrú správu – odteraz si môžete dopriať osviežujúci Zlatý Bažant Radler 0,0% Extra Svieži Grapefruit aj v limitovanej čapovanej verzii.

Radler, ktorý dokonalo spája chuť piva so sviežosťou grapefruitu, prináša skvelé osvieženie do slnkom zaliatych dní. Siahnuť po ňom môžete aj v prípade, že patríte medzi aktívnych športovcov. Zlatý Bažant Radler 0,0% Extra Svieži Grapefruit obsahuje len prírodný cukor z ovocia, ktorý predstavuje 1g na 100ml, a až o 84 % menej cukru ako pôvodný radler s príchuťou Grapefruit & Rozmarín. Jeho zloženie je 100 % prírodné, neobsahuje konzervanty a umelé farbivá. Vychutnajte si dokonalé spojenie piva s citrusovým ovocím.

Informačný servis

Viac k témam: Heineken, HEINEKEN Slovensko, nealkoholické pivo, Pivo, PR, Zlatý Bažant
Zdroj: Webnoviny.sk – Spestrite si pitný režim. Osviežte sa nealkoholickým pivom © SITA Všetky práva vyhradené.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *