Janssen Slovensko má novú riaditeľku

17.9.2021 (Webnoviny.sk) – Spoločnosť Janssen Slovensko má od 1. septembra novú riaditeľku. Je ňou Júlia Dvorszki, ktorá predtým viedla Centrum integrovanej hematológie pre Janssen v krajinách strednej  Európy a pobaltských krajinách. Na Slovensku sa pripojí k tímu, ktorý sa zameriava najmä na onkologické, hematologické, duševné a autoimunitné ochorenia.

Júlia Dvorszki nastúpila do farmaceutickej spoločnosti Janssen pred takmer dvadsiatimi rokmi, v roku 2002, ako Brand Manager. V priebehu rokov zastávala v spoločnosti rôzne manažérske funkcie na rôznych úrovniach. Viedla viaceré tímy a má rozsiahle skúsenosti najmä v oblasti hematológie a onkológie.

Dvorszki je držiteľkou titulu s vyznamenaním v odbore International Business Administration z Oxford Brooks University, ktorý získala na International Business School v Budapešti. Je tiež absolventkou programu ASCEND (Accelerated Female Development Program) 2020 EMEA.

Vo svojej novej funkcii riaditeľky Janssen Slovensko bude podporovať a viesť lokálny tím. Spoločnosť Janssen Slovensko bola založená v roku 1993 a v súčasnosti v nej pracuje približne 50 zamestnancov. „Zameriame sa na vedenie diskusie s partnermi s cieľom zabezpečiť priestor pre naše inovatívne postupy a zaistiť tak dodanie našich vysoko inovatívnych liekov pacientom, ktorí ich potrebujú. Teším sa, že spolu so svojím tímom budem môcť prispieť k zlepšeniu životov pacientov na Slovensku,“ hovorí Júlia Dvorszki.

Spoločnosť Janssen vyvíja nové perspektívne liečebné postupy v rôznych oblastiach, najmä však v onkológii, hematológii, v oblasti duševného zdravia a pri autoimunitných ochoreniach. „Mojím zámerom je naplniť našu víziu, teda zlepšiť životy jednotlivcov a zásadne transformovať spôsob liečby a prevencie chorôb. V spoločnosti Janssen sa usilujeme o zmenu, ktorá zlepší prístup pacientov k liekom a ja osobne som pripravená čeliť všetkým výzvam na ceste k tejto zmene,“ uzatvára Dvorszki.

Viac informácií o Júlii Dvorszki nájdete na LinkedIn.

Informačný servis

Viac k témam: PR
Zdroj: Webnoviny.sk – Janssen Slovensko má novú riaditeľku © SITA Všetky práva vyhradené.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *